Aamukankea äiti

4.7. 2016. Päivä nro 9. Minä Suomessa, mies Dubaissa.

Kaikkiaan meillä on ollut aikaa valmistautua lähtöön noin 12 viikkoa. Olemme istuneet mieheni kanssa näinä viikkoina useita kertoja alas ja tehneet laskelmia realisoitavasta omaisuudesta, kaupanneet Ikeasta ostettuja tusinakaluja sekä entisöimättä jääneitä kirppisaarteita.

On tunnustettava, että moni asia on mennyt rähmälleen liian optimististen suunnitelmien vuoksi. Vaikka vieteriä on venytetty ja stessin vuoksi valvottu, olemme kuitenkin melkein aikataulussa, parisuhde voi hyvin ja me paksusti. Muuttolupa Dubain-kotiin puuttuu tosin edelleen, mutta sekin saataneen ensi viikolla.

Tänään solmin rivarista vuorasopimuksen ja Dubaissa kärventyvä mies ilmoitti myyneensä toisen auton.

Jihaa!! Taas yksi ”murhe” vähemmän. Iloista on sekin, että mies pääsee palaamaan Suomeen muutaman päivän suunniteltua aiemmin edistämään kahden asunnon tyhjentämistä. Aikaa on pari viikkoa. Sinä aikana pitäisi myös osata päättää, mitä laivataan uuteen kotiin, mitä ripotellaan ystävien ja sukulaisten nurkkiin. Ovat parat heikkona hetkenään lupautuneet välivarastoimaan sukset ja sokerikot, kirjat ja käsipainot.

Lasta ei tunnu haittaavan tieto, että koulupaikkaa ei edelleenkään ole. Hän pyysi, että saisi itse suunnitella lukujärjestyksensä, joka pitää sisällään aamulla kolme ja iltapäivällä kolme oppituntia. Välissä uimista ja sulkapalloa. Erityistoive oli, että jos ja kun äiti toimii opettajana, olisi hän vähemmän vaativa ja pinna olisi hiukan pidempi. ”Päivä voidaan kyl alottaa vasta kympiltä, kun mä tiedän, että sä oot vähän aamukankea. Se myöhäsempi aloitus vois olla osa sun palkkaa?”

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s