Suomalainen ei jonota

13.11.2016, Hexit-day 141. 

Olen löytänyt YouTubesta englannin kielen kurssit ja Ronnien Kanadasta. Suhteemme on ollut niin intensiivinen, etten ole ehtinyt kirjoittaa kuulumisia.

Englannin kieliopin kertaaminen on päässyt aivan uudelle tasolle. Ronniesta tykkää ehkä myös naapurin moppi, sillä se ei jaksa louskuttaa samaan aikaan, kun kertaan Ronnien kanssa verbejä takapihalla.

Jos eilistä ei lasketa lukuun, olen viettänyt Ronnien kanssa viime aikoina niin tiiviisti aikaa, että siippakin alkoi jo epäillä, onko opetusfilmeissä jotain sellaista, mikä ei miehille avaudu.

Ronnie on yksinkertaisesti hauska.

Viikonloppuna piti käydä Miracle Gardenissa. Pitää sisällään miljoonia kukkia ja kasveja, ja on palkittukin nähtävyytenä. Näin netissä kerrottiin.

Suurin toivein ajoimme paikalle huomataksemme, että koko puutarha oli suljettu ja sitä vasta oikeastaan rakennettiin. Sitä ei netissä kerrottu. Mutta koska viereisellä tontilla oli Butterfly Garden, muutimme suunnitelmaa lennosta. Hyvä, ettei jono portilla ollut pidempi. Juttelimme siipalle mukavia ja hän jaksoi odottaa nätisti ilman eväitä.

Suomalaista miestä ei ole luotu jonottamaan. Mitään. Tai ehkä ämpäreitä. 

50:lla dirhamilla pääsi näkemään sisätilojen valtaisan kukkaloiston, jota hallitsivat oranssi ja keltainen eli lähinnä samettiruusut. Viidakkomainen miljöö oli rakennettu jokaisesta suomalaiskodistakin löytyvin viherkasvein. Meistä parhaiten sisähalleissa vapaana liihottelevia perhosia houkutteli oranssipaitainen lapsi, joka oli liki tolaltaan joka kerran, kun jättimäinen päiväperho parkkeerasi olkapäälle. Linssin läpi perhosia jahdannut siippa sen sijaan veti puoleensa musliminaisia, jotka pyysivät häntä kuvaamaan itseään (näiden omalla puhelimella) ja perhosia. Tämä tuntui vallan hullulta, sillä siveyssääntöjen mukaan vastakkaista sukupuolta olevat ja toisilleen vieraat eivät juttele. Ylipäätään musliminaisen puhuttelu ja tuijottelu ei ole sopivaa.

Juuri tämän päivän lehdessä naisia kehotettiin ilmiantamaan huonokäytöksiset miehet, kuten puhelinnumeron pyytäjät ja nimen kysyjät. Jos on tilanteessa neuvoton (nainen), voi aina ottaa epäsiveästi käyttäytyneestä miehestä kuvan ja näyttää poliisille, lehdessä opastettin. Jos on aihetta epäillä kaksilahkeen syyllistyneen liian tuttavallisella käytöksellä ahdisteluun, häkki voi heilahtaa 15 vuodeksi. Yleensä suoritettua vankeusrangaistusta seuraa myös maastakarkoitus.

(Edit 15.11.2016, ko. uutisoinnissa otettiin kantaa myös naisen ”provosoivaan” pukeutumiseen, kuten tiukkoihin vaatteisiin, ja siihen, että paljasta ihoa näkyy. Formativisen pukeutumisen mukaan polvet ja olkapäät tulisi olla peitetyt.)

Kuinkas pitkän kakun ne rattijuopot Suomessa saivatkaan..?

Viikonloppuna tapasimme myös lapsen luokkatoverin Suomesta. Poika lomali täällä perheensä kanssa, joten järjestimme lapsille tapaamisen uimarannalle. Emme nähneet meduusoja, mutta niitä pienikokoisia on kuulemma ilmaantunut Dubainkin rantavesiin, sukellusta harrastavat tuttavat tiesivät kertoa.

Lapsi varmasti kaipaa Suomeen, muttei ole siitä juuri tehnyt numeroa. Päivän päätteeksi huomasimme, kuinka onnellinen penska oli, kun sai päivällä ensin kaivaa rannalla kuoppia ja illalla kieriä kavereidensa kanssa alas dyynejä Al Qudrassa. Ilman, että ”koko ajan pitää puhua englantia”.

Siipan päivän puolestaan kruunasi lähimarketin perältä löytynyt non-muslim corner ja saksalainen salami. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s