Vaihda kurkku drinkkiin -päivä

11.5.2017, Hexit-day 331. 

Täällä ei hämmästytä juuri mikään. Sekään, että kurkulla, sillä syötävällä kasviksella, voi maksaa baarissa. Ei joka kerta, mutta 15. toukokuuta Dubaissa vietettävänä kurkunpäivänä. Ei kaikissa kuppiloissa, mutta liki 40:ssä kumminkin. 

Toki, onhan puutarhaviljelty kurkku täällä ihan hinnoissaan, mutta ensimmäiseksi ei tule mieleen tuupata pötkylöitä käsveskaan ja lähteä pikkumustassa tummuvaan yöhön bailaamaan.

Tempaus on mediaseksikäs, mutta tarkoituksena on nostaa vaatimattoman vihanneksen arvostusta. Tästä vinkkiä Suomeen Puutarhaliitolle ja Kotimaiset kasvikset ry:lle, jotka paiskasivat Vuoden Vihannes 2017 -tittelillä salaatteja. 

Yksi iso olut, kiitos. Kas tässä, ole hyvä. Se olis nippu lehtisalaattia ja puntti rucolaa. 

Ja toivoa tietysti sopii, että koko ravintolan henkilökunta on tietoinen teemapäivästä. Se onkin söpöä alkaa kaivella kurkkuja käsilaukusta, kun maksun aika tulee. Koska iltaveskat eivät tilavuudella juhli, maksutapahtumaa on helpotettu siten, että yksi kurkku riittää/ drinksuttelija / drinkki / ravintola. Täkäläisestä uutisoinnista en onnistunut selvittämään mitä sitten, jos haluaa drinksutella koko illan.

Ihan kaikkeen kurkku ei riitä, mutta kurkulla maksettavien drinkkien listalta löytyy varmasti jokaiselle joku liemi. 

Äitienpäivä lähestyy. Tiedän pääseväni katsomaan suuresti lapsuudesta saakka fanittamaani Maija Poppasta. Musikaalia esitetään Dubain oopperassa toukokuun ajan. Täkäläisiksi oopperan hinnoiksi 300 dirhamia / lippu iltapäivänäytökseen viikonloppuna on ihan kohtalainen.

Btw. 15.5. on täkäläisittäin melko vihannespainotteinen, sillä silloin astuu voimaan hedelmien ja vihannesten tuontikielto Jemenistä, Omanista, Egyptistä, Libanonista ja Jordaniasta. Syynä on em. tuotteiden sisältämät myrkyt kuten kasvinsuojelu ym. aineet.

Voi rähmä.

Ollaan tässä vedetty liki vuoden verran libanonilaisia jättiperunoita ja ilolla todettu, että Libanonissa on perunoilla kunnon kakkamulta, kun niin isoiksi ja makeiksi kasvavat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s