Elviksen vuosipäivävauva

23.8.2017, Hexit-day 435. Suomessa ollaan.

Hektinen viikko takana. Viikon unikertymä 10 tuntia ja risat. Siipalla vähän enemmän, koska hän on käynyt armeijan ja osaa nukkua on/off-katkaisija -periaatteella. Minun katkaisijassani on portaaton säätö, joten unta kertyy – tai sitten ei. 

Tämä vie meitä kuin kuoriämpäriä, totesi sponsori istuessaan sohvalla tuttipullo kourassaan ja lapsi kainalossaan. Suoraan huutoa parkunut kolmekiloinen oli juuri imaissut muovitonkasta tömpsyt. Ottanut yhden ainoan hörpyn karmealla kiireellä lämmitetystä korvikelöröstään, ja ryhtynyt sitten huuliaan nuoleskellen nukkumaan. Karmea meteli, eikä nälkä kumminkaan.

Tätä ennen siippa oli vaihtanut putkeen kolme vaippaa ja vaatettanut-riisunut-vaatettanut-riisunut-vaatettanut-riisunut-vaatettanut The Vauvan vain todetakseen, että taas tuoksuu lämmin urea. 

Niin vahvaa horrostilaa ei ole, etteikö The Vauva huomaisi jonkun raottavan vaippaansa. Taivas, miten paljon ääntä lähtee noin pienestä ihmisestä. Ehkä se johtuu siitä, että on syntynyt Elviksen kuolinpäivänä.

Sitä, siis vaippaan tiirailua, tapahtuu verrattain usein, sillä kisastudiossa jännitetään ja odotetaan ensimmäistä kunnon köntsää kuin länsimetroa konsanaan. Se, että ruuansulatuselimistö alkaisi kunnolla toimia, vaikuttaisi suotuisasti myös vauvan kellertävään ihoon ja kääntäisi myös painokäyrän nousujohteiseksi.

Olemme keksineet keinon, kuinka pukemista ja vaipanvaihtoa joka raajallaan vastustava The Vauva voidaan pitää aisoissa ilman nippusiteitä. Kiitos sairaalan, sillä vastoin kaikkia mittauksia, raskausajan diabetestä sekä spesialistien arviota, jättimäinen sokerivauvamme oli syntyessään vain 47 senttiä, kolme kiloa ja grammoja päälle. Tästä johtuen kaikki The Vauvalle varaamamme vaatteet alkavat 56 sentistä. Se on hyvä. Kun potkuhousuissa on kasvuvaraa 15 senttiä per sääri, tee-se-itse-vanhempi laittaa lahkeet solmuun.

Ta-daa! Kapalo!

Ei olla ehditty miettiä juurikaan koko Dubaita tai siellä odottavaa uutta kotia, jonka silmällä pitäjäksi on pyydetty tuttavaperheen maidia.

Puutarhurin lisäksi siippa tilasi 100 dirhamilla (n. 25 euroa) katoksessa nököttävälle autolle pesupalvelun. Tämä tarkoittaa käytännössä, että joku käy läiskimässä auton kostealla rätillä kolmesti viikossa. Ei siksi, että kulkuneuvo olisi pyhä lehmä, vaan ulkoisesti likaisesta autoista saa herkästi siivouskehotuksen. Ja jos tulosta ei synny, myös sakkoja on jaossa. Toisaalta, koti ei näytä ulkopuolisen silmiin asumattomalta, kun kärry näyttää ajetulta.

Viikonloppuna on firman juhlat. Se on mukavaa se. Kutsussa ei rajattu pois alle 2-viikkoisia. Onneksi meidät on plaseerattu juhlasalin viimeiseen nurkkaan. Siinä voi mennä juhlakansalta tapetit ja tunnelma, jos länsimetro ajaa pelipaikalle kovalla ryminällä ja metelillä kesken maljapuheen. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s