Mihin Bollywood-tähti kuoli?

26.2.2018, Hexit-päivä vol. 621.

Arabiemiraattien väestöstä likimain jo kolmannes on intialaisia. Lähi-idän Bollywood sijaitsee Dubaissa. Ja kun sitten viikonloppuna uutisoitiin viiskymppisen Sridevi-nimisen Bollywood-tähtösen yllättävästä poismenosta, niin mediassa on täällä liki maansuru. Vähän sama fiilis tulee, kun muistaa katselleensa prinsessa Dianan kuoleman jälkeistä uutisointia.

Olen aamulla katsonut verkosta livelähetystä jonkun poliisiaseman edustalta. Ruumiin pitäisi olla siellä tutkittavana ja testattavana. Ts. käynnissä on jonkinasteinen kuolinsyytutkinta. Siis Dubaissa, missä näyttelijä menehtyi hotellinsa kylpyhuoneeseen lauantaina. Parhaillaan filmitähden suku odottaa vainajaa saapuvaksi Mumbaihin. Vainaja balsamoidaan (toimenpide kestää 90 minuuttia) ja viedään Intiaan yksityiskoneella, viimeisimmän tiedon mukaan.

Kaikesta uutisoinnista voi päätellä, että kuvankaunis Bollywood-tähti ei ollut mikään pikkutekijä. Eräs kollega erehtyi pari päivää ennen kuolemaa ylistämään Sridavia Twitterissä ja nyt pohditaan, mahtoiko hän tietää tai arvata naisen kuoleman.

Kotiäiti seuraa tapahtumien kulkua minuutti minuutilta. Hitto, pitäisköhän ryhtyä toimittajaksi. Tai vaikka kirjeenvaihtajaksi.

(EDIT: 26.2. KLO 15.15. Kuolinsyyksi on määritelty medialle esitetyssä raportissa tapaturmainen hukkuminen).

Dubaihin avataan maaliskuun alussa JYSK. Enpä olisi ikinä uskonut, että odotan pääseväni käymään siellä. Ei sillä, että olisin kanta-asiakas Suomessakaan, mutta kotoisaa oloa ei estä mikään. Etenkin, kun nettimainoksessa komeilivat ne samat kuvat ja tuotteet kuin Suomen postilaatikkomainoksissa 2016.

Menen katsomaan, onko jaossa ämpäreitä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s