Kukkoa pataan

15.10.2018, Hexittiä 835 päivää jo.

Viikonloppuna jonne kävi kavereidensa kanssa Dubai mall:ssa VR-Parkissa. Virtuaalimaailma on avattu maaliskuussa 2018 siihen samaan ostoskeskuksen siipeen, missä Kidzania ja mm. kauhutalo.

Vink vink, turistit ja muut.

Autobussihuvipuistomutkainentiepahoinvoivalle ei ole ihan ideaali tapa viettää vapaapäivää, mutta sitäkin hauskempi.

Groupon-diilillä sisäänpääsy maksoi 60 dirhamia ilman aikarajaa. Kersat päättivät nauttia koko rahalla 3,5 tuntia virtuaalitodellisuudesta. Kuten mm. roolistaan Burj Kalifan ikkunanpesijöinä. Oli kuulemma huima tunne, kun turvaköydet pettävät.

Hauskaa oli ollut. Naama valkoisena kerittiin melkein kotiin asti. Viimeinen kilometri piti kävellä ja voida pahoin. Moni fifinpissattaja oli varmaan seuraavana aamuna iloinen, jos ja kun moppe ennätti hieroa itsensä katuun.

Ei mennyt auto, kiitteli sponsori.

Ilma on viilentynyt. Vielä aamuyhdeksältäkin pystyy vauvan kanssa kärryttelemään. Aika upeaa monen sisätiloissa vietetyn kuukauden jälkeen.

Menin hullunpuuskassa ilmoittautumaan aavikolla joulukuun alussa järjestettävään juoksutapahtumaan. Vain viisi kilometria aamutuimaan, mutta koska pariin vuoteen ei ole juostu askeltakaan, tuskin reitillä ennätyksiä tahkotaan. Suurempi haaste lienee selvitä paikan päälle viiden jälkeen. Aamulla.

Se, aamu, alkoi tänäänkin 05.45, sillä The Vauvan sisäinen kello ei petä. Herätys on ehkä mukavampi kuin joillain naapureilla. Alueen fb-ryhmissä käy keskustelu kuumana. Joku on vastoin alueen järjestyssääntöjä hommannut pihaansa kukon, jonka aamu käynnistyy vieläkin aiemmin. Kukosta hermostunut naapuri on jo auringonnoususta alkaen haravoinut katuja käydäkseen möyhentämässä onnettoman elukan. Tai ainakin isäntäväen.

Veritekoihin tuskin kannattaa kukon takia ryhtyä.

Uae:n vankeja kannustetaan hengelliseen opiskeluun. Koraanin ulkoa opettelemisella on mahdollista lyhentää vankilatuomiotaan puolesta vuodesta aina 20 vuoteen saakka. Tuomion lyhentäminen on mahdollista muille paitsi murhaajille. En tiedä, lasketaanko kukon vaientaminen tällaiseksi.

Näin on jo yli 2900 vankia jo tehnytkin. En tarkoita kukontappoa.

Koraanin ulkoluku -ohjelma on ollut käytössä jo 17 vuotta. Tällä kannustetaan nuhteettomampaan ja parempaan elämän vapaudessa.

Ps. Kuluvalla viikolla näin ensimmäisen pääskysen. Ovat palanneet pohjoisesta. Västäräkit lienevät matkalla.

Jee. Se on talvi nyt.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s