Varo, mitä toivot

22.3.2019, Hexit-päivä nro 993. Viikko somekatvetta. Mikään ei toimi kunnolla. Ahdistaa. Yhteyteni ulkomaailmaan takkuaa.

Eilen oli täkäläinen äitienpäivä. Ei muistettu. Some olisi ehkä muistanut. Sikäli harmillista, sillä monet kahvilat ja ruokapaikat olisivat syöttäneet pullahiirimäisyyteen taipuvaisia äiti-ihmisiä ilmaiseksi.

Ei näy maailman lasten ilmastolakkoilu täkäläisissä uutisissa. Sen sijaan media on ollut viime aikoina täynnä Uuden-Seelannin moskeijaiskua, sankaritarinoita selviytyneistä ja auttajista sekä Abu Dhabissa järjestettyjä Special Olympics -MM-kisoja. Urheilukisoista on otettu kaikki pr irti ja täkäläisittäin vaikutusvaltaiset tahot ovat olleet näkyvästi mukana. Tv on suoltanut upeaa ja tasokasta kisataltiointia. Ilahduttaa. Sisujengit ovat näkyvyyden ja kisansa ansainneet.

Ja mikä mitalimäärä Suomelle!!

Piti mennä katsomaan kisoja, mutta jotenkin arki pyörii niin hurjalla vauhdilla. Myös AD:n Louvre-taidemuseossa on ollut ajatus käydä, sekä suurmoskeijassa. Sponsorikaan ei ole käynyt. Tai yritti joitain vuosia sitten. Näytti ilmeisesti siinä määrin tukattomalla lookillaan jalkapallohuligaanilta, että kaapuvaraston ukko näytti ulko-ovea.

Eilen kuulin, että Dubaissakin on yksi moskeija, johon me pakanat voimme käydä tutustumassa. Ehkä ennätämme sinne ennen kuin Suomi kutsuu.

Olemme löytäneet sentään kesäksi vuokrakodin Suomesta, ja se on paljon se. Yllätyin, miten vaikeaa on löytää lyhytkestoinen ja määräaikainen vuokrakoti, vaikka olisi muuttamassa ilman eläimiä, savuja ja maksuhäiriömerkintöjä.

Taktikoin. Etäisyys on synnytyssairaalasta kilometrin. Jos sponsori ei ennättäisi pelipaikalle, minä vaikka kävelen saliin. Miksi ei ennättäisi, hän kysyy. En tiedä, minusta vain tuntuu siltä.

Tasan kahdeksan vuotta sitten herranterttu viisveejarisat, kertoi, että hänellä on ongelma. Hän tarvitsisi pikkuveljen tai -siskon. Hän myös tarjosi apuaan pikkusisaruksen isän löytymiseksi.

Kun tänään pakotin hänet kanssamme aamukävelylle, kysyin, muistaako hän hartaan toiveensa.

No joo hei. Mä toivoin yhtä. Oliks pakko hankkia niitä noin monta?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s