Lisää iltatähtiä

26.1.2019, Hexit-päivä nro. 938. Viileää ja suttuista säätä. Inkkarit juhlivat 70. Republic Daytään. Gandhin syntymästä on kulunut 150 vuotta.

Mihin tämä aika menee? Edellisestä blogikirjoituksestakin melkein kuukausi. Lupauduin tosin kasaamaan Suomi-koulun vuosijulkaisun alkuvuoden aikana, jottei ihan tuntuma kirjoittamiseen katoaisi. Olin jo niin valmis alkamaan kesällä Suomessa työt, mutta olosuhteista johtuen homma siirtyy.

Männä viikolla The Vauvan kanssa tehdyn Suomen-reissun tuliaisina raahasimme lähinnä elintarvikkeita ja Muumi-mukeja.

Keski-ikä on tullut jäädäkseen. Ensimmäisen kerran ikinä toin yli 4000 kilometrin takaa kilon Oltermannia ja se tuntui paremmalta idealta kuin Fazerin Sininen.

Neuvolassa todettiin virallisesti, että kesällä meitä on yksi enemmän. Enkä tarkoita koiraa. Sponsori ei myöskään ole ottamassa toista vaimoa. Ainakaan tietääkseni.

Sponsoria huolestuttaa, miten me ja kaikki romut mahdutaan vastaisuudessa 5-paikkaiseen autoon. Esiteini puhkesi kyyneliin, sillä koko hänen loppulapsuutensa kuluu nyt vauvoihin. Allekirjoittanut totesi, etteivät jumppakerhossa asetetut tavoitteet toteudu ehkä ikinä. Vauvan saaminen yli 40-vuotiaana ei ainakaan kylkiä kiristä. Näillä vuosirenkailla ei voi sivuta sitäkään faktaa, että terve vauva on iso lahja. Riskejä on liuta.

Terveisiä Antti Rinteelle, nyt on sijoitettu monen vuoden joulu-, ystävänpäivä- ja pääsiäiskorttirahat kansantalouden pelastamiseksi ja kestävyysvajeen pienentämiseksi.

Jee, sanoo sponsori. Hän katselee jo isompia autoja. Jumppakerhon viikkokerrat on tuplattu ja teinille on luvattu lukko huoneensa oveen.

The Vauva, karvan alle 1,5 vuotta, ei tajua tilanteesta mitään. Toivottavasti ilahtuu leikkitoveristaan. Ikäero jää alle kahteen vuoteen. Olemme laskeneet paljon sen varaan, että nämä kaksi viihdyttäisivät toisiaan, kun meiltä puhti loppuu.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s